top of page

CentralPoint

Ahold Delhaize

Als een bedrijf overstapt naar een nieuw type smartphone voor het personeel (device swap), vraagt dit veel tijd en aandacht van de IT/service-afdeling. Ons 'swap team' verzorgt de ondersteuning tijdens dit soort omvangrijke projecten.

 

Uit naam van CentralPoint was het swap team bij Ahold aanwezig om 2500 Ahold medewerkers van hun nieuwe toestel te voorzien.

 

Het team neemt het oude toestel in in en geeft de nieuwe smartphone weer uit. Het team helpt daarbij met de installatie van het nieuwe toetel, het overzetten van alle gegevens en beantwoord de vragen. 

The Gravity Challenge

2e editie - 2020

Ook dit jaar is ons Gravity Team op pad geweest om verschillende klassen van het voortgezet onderwijs te bezoeken.

 

Tijdens deze competitie leren de leerlingen alles over zwaartekracht en hoe dit met een iPad te vertalen naar een digitaal werkstuk middels de app: Clips. Het draait hierbij om samenwerken, digitale vaardigheden en creativiteit.

 

Wij zetten teams in die deze Challenge aftrappen met een kick-off in de klas. Hierbij geven zij uitleg over de Gravity Challenge, korte demonstratie van de app Clips en overhandigen zij de Gravity kit. Uiteindelijk zijn er drie winnaars en deze krijgen een volledig verzorgde dag waarbij onze teams ze compleet in de watten leggen.

The Gravity Challenge

1e editie - 2019

The Gravity Challenge is een ultieme klassencompetitie voor het voortgezet onderwijs. Central Point heeft deze uitdagende challenge bedacht en wij helpen bouwen en uitrollen. 70 klassen van verschillende scholen door heel Nederland hebben meegedaan aan de eerste editie.

Onze Gravity Challenge promotieteams zorgen ervoor dat alle docenten en leerlingen volledig op de hoogte zijn van de digitale mogelijkheden. We zijn volop bezig met de voorbereidingen van de volgende editie. 

bottom of page